Eroğlu, Bayramda Hemşehrilerine 6 Müjde Açıklayacak

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde, Ramazan Bayramı tatilinde 90 milyon lira yatırım bedelli 25 tesisin temel atma ve açılış törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı'nda Afyonkarahisarlılar'a 6 müjde açıklayacak.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, bayramın ikinci günü ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katılacak Eroğlu'nun, burada Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar halkına 6 müjdesini açıklayacağı bildirildi.

Eroğlu'nun bakanlığı döneminde şimdiye kadar 79 müjdenin verildiği Afyonkarahisar'da, müjde sayısının 85'e yükseleceği ifade edilen açıklamada, Eroğlu'nun müjdeleri açıklayıp vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Şuhut ilçesinde bayramlaşma ve toplu temel atma törenlerine katılacağı duyuruldu.

Açıklamada, Şuhut İş Merkezi inşaat sahasında düzenlenecek temel atma törenine iştirak edecek Eroğlu'nun, 300 öğrenci kapasiteli Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu ve Şuhut Adliye Sarayı'nın temellerini atacağı ve bu yatırımların toplam tutarının yaklaşık 23 milyon lira olduğu kaydedildi.

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Sedat Gök
Kaynak: AA