Alfa Romeo Mito ve Giulietta'ya Kredi Kampanyası

Alfa Romeo Türkiye, tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi desteğiyle ve Alfa Romeo Finans aracılığıyla ekim ayında Giulietta veya MiTo satın alacak müşterilerine 1 yıl sonra geri ödemeli kredi imkanı sağlıyor.

Yapılan açıklamaya göre, Alfa Romeo Türkiye, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Alfa Romeo Finans kanalıyla start verdiği ekim ayı kampanyası kapsamında hem Giulietta hem MiTo modelinde sunduğu avantajlar ile ön plana çıkıyor. 53 bin 730 liradan başlayan satış fiyatına sahip Alfa Romeo Giulietta'yı veya 46 bin 850 liradan başlayan satış fiyatına sahip Alfa Romeo MiTo'yu tercih edecek müşterilere, araç fiyatının yarısı kredi tutarı kadar kredilendirme imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamında müşteriler, tercih edecekleri Alfa Romeo modelinin satış tutarının yarısını nakit, geri kalanını ise kredilendirerek 1 yıl sonra tek taksitte ödeyebilecek. 2013 Ekim ayında tek taksitle ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0,75'den başlayan faiz oranlarıyla ve 12 ay vade seçenekleriyle 30 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı da yine aynı kampanya kapsamında Alfa Romeo severlerin ilgisine sunuluyor.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA