Yıldız Kenter, Park Açılışı Yapacak

Çankaya Belediyesi, tiyatroya yıllarca emek vermiş rahmetli Müşfik Kenter ve Şükran Güngör ile Türk Tiyatrosu’na katkıları devam Yıldız Kenter adının yaşayacağı parklar, 20 Ekim’de Yıldız Kenter’in katılımıyla açıyor.

Yıldız Kenter, Park Açılışı Yapacak
Çankaya Belediyesi’nin hedefine ulaşmak amacıyla bahar aylarından itibaren yoğun mesai harcadığı park yapım çalışmalarını, Keklik Pınarı bölgesinde 3 parçadan oluşan parkları hizmete açarak zirveye taşıyacak. 901. Cadde, 907. ve 908. Sokaklarda konumlanan parkların toplam alanı 5105 metrekareden oluşuyor.

Çankaya Belediyesi, yürüme parkurları, kondisyon alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanların yer aldığı parklara görkemli bir açılış yapmaya hazırlanıyor. Mustafa Özarslan’ın bir konserle bölge halkına müzik ziyafeti vereceği açılışa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılması bekleniyor.

BİR GÜNDE 3 PARK ALANI

Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile ilçe sınırları içerisinde 400 hedefini yakalamaya çalışan Çankaya Belediyesi, çocukların ve ebeveynlerinin sosyal aktivitelerde bulunabileceği en yakın ve en doğal mekanların parklar olduğu düşüncesinden hareketle semtlerde park sayısının artmasını önemsiyor. Çankaya Belediyesi, Keklik Pınarı bölgesine aynı anda 3 park kazandırarak vatandaşın belediye hizmetlerinde ilk sıralara koyduğu çocuk oyun alanları ve dinlence mekanları oluşturmanın sevincini yaşıyor .
Kaynak: İHA