Aramızda dolaşıyor ve aranıyor
Biri cezaevinde iki kişiyi öldürdü. Rahşan Affı’yla cezası düştü. Daha önce kurşunladığı, sayısız kere dövdüğü karısını 3 ay önce rambo bıçağıyla katletti. Ve bu katil hâlâ aramızda geziyor.

Kızımı hapiste bıçakladı
“Tekrar kızımı vurmaya kalkıştı, ben üzerine kapandım. Bana tam 9 kurşun isabet etti. 6 ay sonra yakalandı. Girdiği cezaevinde bir mahkûmu da bıçakla öldürmüş. Edirne 'de bir cezaevinde kalıyordu. Kızım yanına açık görüşe gitmişti. Burada artık bıçağı nasıl bulduysa, kızımı cezaevinin içinde bıçakladı. Kızım ağır yaralandı. ”
Korku içinde yaşıyoruz
KIZI öldürülen Dilber Uysal korku içimde yaşadığını anlattı: “Cezaevinde yatarken cezası Rahşan Affı 'ndan düştü ve 3 yıl önce tahliye edildi. Bizim karşı apartmanda kalıyorlardı. Sonra da benim kızımı bıçakla öldürdü. 3 aydır kızımın katili bulunamıyor.”
