Anadolu Ateşi Yeni Yetenekler Peşinde

Aynı anda dünyanın üç ayrı noktasında tam kadroyla gösteri yapabilen Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 250 olan dansçı sayısını artırmak için yeni yeteneklere kapılarını aralıyor.

Gelen yoğun istek üzerine İstanbul ve Ankara’dan sonra Antalya’da da 4-12 yaş arası çocuklar ve 12-17 yaş gençler için Anadolu Ateşi Dans Kursları açılıyor. 3 Kasım tarihine kadar devam edecek kayıtların ardından başvuruda bulunan minikler ve gençler, seviye tespit sınavında 4 Kasım Cuma günü Cam Piramit Meltem salonunda Anadolu Ateşinin usta dansçılarına kendilerini kabul ettirmeye çalışacaklar. Yaptığı gösterilerle dünyaya kendisini ayakta alkışlatan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 250 kişilik dansçı kadrosunu büyütmeye devam ediyor. Aynı anda dünyanın 3 ayrı yerinde gösteri yapabilen topluluk bugüne kadar 87 ülkede 3 bin 850 gösteri ile 35 milyon izleyicinin karşısına çıktı. Anadolu Ateşi Evolution ve Troya gösterileriyle dünyayı dolaşan dans topluluğu, düzenli olarak her yıl Nisan ve Kasım ayları arasında Antalya Gloria Aspendos Arena’da sahne alıyor. Anadolu Ateşi yeni projelerinde ve bu gösterilerde dans etmek isteyenler için Antalya’da seçmeler düzenliyor. Seçilen dansçılar, alacakları eğitimlerden sonra gösteriler ve yeni projelerde kadroda yer alma şansını yakalayacaklar, Anadolu Ateşi ile dans ederek dünyayı gezecekler.

Senenin yedi ayını Antalya'da geçiren Anadolu Ateşi Dans Topluluğu dünya sahnelerinden aldığı deneyimi paylaştığı çocukların oluşturduğu Kıvılcım grubu ile 2012 yılının Ocak ayında ilk galasını yaptı. Kıvılcım, İstanbul’da gerçekleştirdiği 18 gösterinin ardından Ankara ve Antalya’da sahne aldı. Grup Aralık ayında İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa şehirlerini kapsayan Türkiye turnesine çıkmaya hazırlanıyor .
Kaynak: İHA