Öğrencilerin Brunch Keyfi

Erkan Koleji yönetimince organize edilen hafta sonu etkinliğinde, öğrenciler, okul yöneticileri, öğretmenleri ve velileriyle unutulmaz bir brunch keyfi yaşadılar.

Öğrencilerin Brunch Keyfi
Kaktüs Kent’in Seyhan Baraj Gölü’ne nazır tesislerinde kahvaltı yapan öğrenciler, bol güneşli havada eğlendi.

Etkinlik, öğrencilerin, okul dışında da birlikte zaman geçirmelerine ve ailelerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile oldu. Ebeveynler keyifli dakikalar geçirirken öğrenciler de birlikte oyunlar oynayarak çocukluklarını doya doya yaşadılar.

Okul müdürü Nazmiye Çabuk, Halkla İlişkiler Müdürü Nalan Atış ve sınıf öğretmenleri Salim Sönmez, Şeyda Yardım ve Dilek Akkuzu’nun tüm konuklarla yakından ilgilendiği etkinlikte, eğitim öğretime ilişkin sohbetler edilerek, öğrencilerin geleceğe daha iyi nasıl hazırlanabilecekleri konusunda görüş alış verişi de yapıldı.

İlköğretim sürecini kapsayan 6-14 yaşlarının öğrencinin her açıdan, hızla geliştiği, değiştiği ve şekillendiği dönemler olduğuna dikkati çeken Okul Müdürü Çabuk, "Bu yıllarda tüm programlarımız, onların gelişmelerini desteklemek ve potansiyellerinin en üst sınırına çıkmalarını sağlama üzerine yoğunlaşmıştır. Eğitim öğretimi sadece dört duvar arasında sınırlamıyor, sosyal aktivitelerle de çocuklarımızı derslere motive etmeye çalışıyoruz" dedi .
Kaynak: İHA