İşçilerden 'maaş' Eylemi
Afyonkarahisar’da özel bir termal otelin inşaatında çalışan yaklaşık 30 işçi, bir aydan beridir maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile valilik binası önünde basın açıklaması yapmak istedi.

Eylemci gurup adına basın açıklamasını okuyan Selçuk Uzuner adlı işçi, kendilerine engel olunduğunu ve işten atıldıklarını iddia ederek, “Daha sonrada bizlerin bir aylık puantajlarını ödemediler. Dün iş yerine gittik ve bizi oradan jandarma çağırarak dışarı attırdılar. Biz bir aylık maaşımızı istiyoruz. Çalıştığımız halde firma yetkilileri bir aylık paramızı vermeyi reddetti. Durumu Sayın Valimize bildirmek için buraya geldik ama kendisi ne yazık ki dışarıdaymış. Hakkımızı sonuna kadar savunacağız ve çalıştığımızın karşılığını alacağız” dedi.
Yücel Kara adlı işçi ise, eylemdeki amaçlarının maaşlarını almak olduğunu söyleyerek, “Bizim burada olmamızın nedeni bayram üstü yarım dilim ekmeğimizi almaktır” diye konuştu.
