Festivalden Objektife Yansıyanlar

Her yıl yüzlerce kültür ve sanat etkinliğine imza atan Küçükçekmece Belediyesi, bu etkinliklerin en renkli karelerini “Festivalden Objektife” adlı sergi ile ziyarete açtı.

Festivalden Objektife Yansıyanlar
Fotoğraf sanatçısı Mehmet Çağlarer yönetimindeki Küçükçekmece Belediyesi Fotoğraf Atölyesi’ne devam eden kursiyerler, çalışmalarını Taksim Metro Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.

Kursiyerleri ile birlikte “İstanbul Camileri” adlı serginin ardından ikinci sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan Çağlarer, “Başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay olmak üzere sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim. Küçükçekmece Belediyesi her yıl birçok kültür sanat etkinliği düzenliyor. Her biri birbirinden değerli bu etkinliklerin en göz alıcı karelerini sergimizde bulabilirsiniz” diye konuştu.

Her birinde binlerce emeğin göze çarptığı fotoğraflardan oluşan sergide, ilçede yaz boyunca düzenlenen Uluslararası Göl Festivali, Göl Saatleri Şiir Akşamları, Çevre İçin 3000 Dokunuş, Uçurtma Şenliği etkinliklerinden objektife yansıyan 100’e yakın eser yer alıyor. Fotoğraf Master Class kursiyerlerinin Mehmet Çağlarer yönetiminde açtığı sergi, 21 Ekim’e kadar Taksim Metro Sanat Galerisi’nde gezilebilecek. Sergide eseri bulunan kursiyerler ise Büşra Yüksektepe, Büşra Kökler, Cahit Topkara, Deniz Çelik, Engin Çolakoğlu, İbrahim Yakut, İlhan Armut, İsmail Yaylı, Orhan Alanlıoğlu, Şafak Bahadır ve Yeşim Oğuz .
Kaynak: İHA