Burç Üçgül’de ‘Canbridge’ Heyecanı

Adana’da eğitim-öğretim alanındaki başarısı ile öne çıkan Özel Burç Üçgül Fen ve Anadolu Lisesi’nde ‘Canbridge Sertifikası’ heyecanı yaşandı.

Burç Üçgül’de ‘Canbridge’ Heyecanı
Burç Okulları bünyesinde yer alan Özel Burç Üçgül Fen ve Anadolu Lisesi’nde verilen yabancı dil eğitiminin seviyesinin arttırılması amacıyla dünyaca ünlü Canbridge Üniversitesi’nin bir kuruluşu olan ‘Canbridge Sertifikası’ için okulun bahçesinde bir tören düzenlendi.

Yabancı dilde eğitim seviyesinin arttırılması amacıyla yapılan ‘Canbridge Sınavı’nda başarı sağlayan öğrenciler için düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Gürol Gürsoy, sınavlara 12 öğrencinin katıldığını ve 10'unun başarı gösterdiğini söyledi.

Okuldaki normal eğitimin ardından ‘aksam etüdü’ne kalan öğrencilerin, kimi zaman da hafta sonu tatillerinde bu kurslara devam ederek, ‘Canbridge Sınavı’nda önemli bir başarı sağladığını dile getiren Gürsoy, tüm bu kurslarda da öğrencilerden herhangi bir ücret alınmadığının da altını çizdi. Gürsoy, önümüzdeki dönemde düzenleyecekleri kurslara da yoğun bir katılım beklediklerini de sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikaları dağıtıldı .
Kaynak: İHA