Eskipazar'da Fırın ve Kantin Denetimleri

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırın ve okul kantinlerinde denetim yaptıklarını bildirdi.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, fırın ve okul kantinlerindeki denetimlerde, temizlik ve hijyen konusuna dikkat edip edilmediği ve iş yerinde çalışan personelin sigorta kayıtları ile dükkan işletme ruhsatlarının kontrol edildiğini belirtti.

Her zaman halk sağlığının önde geldiğini vurgulayan Baş, fırınlarda görülen eksikliklerin giderilmesi için süre verildiğini ifade etti.

Baş, okul kantinlerinde yapılan kontrollerde ise öğrencilerin sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir uygunsuzluk olmadığının görüldüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Bu kontrollerin sık sık yapılacak. Halkımızın sağlığını tehdit eden bir olumsuzlukla karşılaşmamız halinde, gereken işlemleri yaparak bu tehlikelerin oluşmaması için önlemlerimizi alıyoruz. Aksi bir durum olması halinde gereken ceza işlemini uygulamaktan kesinlikle çekinmeyiz. Bu sayede iş yeri sahipleri halka daha kaliteli bir hizmet sunmaları konusunda dikkatli olmaları gerektiğini daha iyi anlamış oluyor.''

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA