Bahçecier İçin İl Özel İdaresi’nde Cenaze Töreni

Kavga eden grubu ayırmak istediği esnada aldığı üç bıçak darbesiyle yaralanıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, İl Özel İdaresi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Tokat’a gönderildi.

Bahçecier İçin İl Özel İdaresi’nde Cenaze Töreni
Olay, dün Üçgen Mahallesi Antalya İl Özel İdaresi Lojmanları çıkış kapısı önünde meydana geldi. Kavga eden grubu ayırmak isteyen Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Bahçecier için bugün Antalya İl Özel İdaresi bahçesinde bir cenaze töreni düzenlendi.

Törene Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İl Özel İdaresi çalışanları ve Bahçecier’in yakınları katıldı.

Cenaze töreninde anne Semiha Bahçecier, gözyaşları ile oğlunun tabutuna bakarak, “Yavrum ben seni nasıl götüreyim. Tokat’a böyle gitmeyecektik. Hep beraber gidecektik. Kurbanı verdik, gidiyoruz” diye ağıt yaktı.İl Özel İdaresi çalışanları da gözyaşlarına tutamadı.

Yapılan duanın ardından Bahçecier’in tabutunu Vali Altıparmak ile sevenleri cenaze aracına taşıdı. Vali Altıparmak, yakın arkadaşı olduğu Bahçecier’in tabutunu araca kadar bırakmadı. Gözleri dolan Vali Altıparmak daha sonra taziyeleri kabul etti.

Bahçecier’in en küçük çocuğu Nisan ise “Baba beni de götür’ diyerek ağladı. Orhan Bahçecier’in eşi Reyhan Bahçecier’in ise güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Bahçecier'in oğlu Tunahan ise dedesi Recai Bahçecier ile gözyaşı döktü. Bahçecier’in en büyük çocuğu Batuhan da amcası Hakan ile tabutun başından ayrılmadı.

Altıparmak, törende yaptığı konuşmada, “Bahçecier, her anne babanın gurur duyacağı ender dürüst ve çalışkan insanlardan biriydi. Çalışkan, üretken, güvenilir bir insandı.Herkese örnek olan bir kişilikti. Ona dost olanlar bilirlerdi ki ona her an güvenilebilinirdi. Evlatları içinde daima onur duyulacak bir babaydı. Hepimiz çok özel bir evladımızı kaybettik. Sizler onun dostu olarak, kardeşleri olarak haklarınızı helal edin" dedi.

Daha sonra Bahçecier’in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Tokat’a gönderildi .
Kaynak: İHA