Yalçın: “başarının Anahtarı Hizmet Etme Arzusudur”

AK Parti Bursa İl Danışma Meclisi Toplantısı, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Yalçın: “başarının Anahtarı Hizmet Etme Arzusudur”
Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti’ye katkı sunan üyelere teşekkür etti. Bursa’da merkezi ve yerel anlamda her alanda tüm yatırım süreçlerini yakından izlediklerini ifade eden Yalçın, “2009 döneminde verilen vaatlerinin üzerinde olması için çalıştık. Bursa teşkilatları kendini fark ettirdi. Yüksek siyaset kavramların modellerin bakış açılarının değişimini öngörür. Yeni bir anlayış geliştirme kapasitesini ifade eder. Milletimize boş vaatler vermeyeceğiz. Geleceği şekillendiren projelerle çıkacağız. Seçim süreci boyunca kentlerde yaşanılabilirlik bilincini ve gelişmiş ülkelerdeki örneklerden yola çıkarak hazırlanan somut önerileri gündem yapacağız” ifadelerini kullandı.

“ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN”

Adayların ak belediyecilik doğrultusunda gece ve gündüz çalışacaklarını vurgulayan Yalçın, şöyle devam etti: “Teşkilatımızın desteğini yanlarında bulacaklar. Bursa teşkilatı milletin hizmetkarlığı çevresinde kenetlenecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Başarının anahtarı bu zindelik ve hizmet etme arzusudur. Milletimiz doğru bildiğinden şaşmayacak. Milletimiz bugüne kadar seçimlerde daha fazla oy vererek sorumluluğu artırdı. Allah yolumuzu açık etsin. Yar ve yardımcımız olsun.” Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, yerel yönetim seçimlerini çok önemli bir süreç olduğunu ifade ederek, bu maratona hazır olduklarını vurguladı. Seçime hazır bir teşkilat olduklarını dile getiren Altepe, “Teşkilatımız herkese örnek. Yaptığı işi ibadet aşkına yapar. Bu hükümetimizle birlikte destanları yazmaya devam edeceğiz. Bizler her zamanki gibi çalıştık ve koşturduk. Seçime hazırız. Bunu diğer partiler düşünsün. Her girdiğimiz seçimlerde zaferlerle çıktık. Bundan sonra da daha büyük zaferler alacağız. Türkiye, istikrarın sembolü oldu” açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından partiye Has Parti'den katılan üyelere rozet takıldı .
Kaynak: İHA