Torbalı’da AK Kadınlara Seçim Eğitimi

Yerel seçimlerin öne alınması çalışmaları ile birlikte partilerin de seçim hazırlıkları başladı.

Torbalı’da AK Kadınlara Seçim Eğitimi
Bu kapsamda, AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı müşahitlerinin ve mahalle temsilcilerinin eğitimleri amacıyla önceki gün toplantı düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Müşahit ve Mahalle Temsilcileri Eğitim Toplantısı’na, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Gül Koyüstü, Teşkilat Başkanı Ebru Aslıer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sebahat Orçuner ve Torbalı İlçe Kadın Kolları Seçim İşler Başkanı Aysan Atacan, mahalle temsilcileri ve Torbalı’da görev yapacak Sandık Müşahitleri katıldı.

"SANDIK BAŞINDA DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Toplantının açılışını İl Kadın Kolları Seçim İşler Başkanı Gül Koyüstü, toplantıda yaptığı değerlendirmede, seçim ile ilgili yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Müşahit eğitimlerinin önemine değinen Koyüstü, bu eğitimlerin üzerinde hassasiyetle durduklarının altını çizdi. Koyüstü ayrıca, mahalle temsilcilerinin, mahalleleri ve bölgeleri ile ilgili sordukları soruları yanıtladı, bunlarla ilgili olarak da çeşitli bilgiler aktardı. Gül Koyüstü, sandık başlarında görev yapacak olan müşahitlere, seçim öncesinde ve seçim sırasında yapması gerekenler konusunda aydınlatıcı bilgiler aktardı. Müşahit eğitimlerinin çok önemli olduğunu ve seçimlerde sandık başlarında görevlilerin yapmaları gerekenler konusunda bilinçli olmalarının önemine değindi.

KADINLAR SEÇİMDE ÖNEMLİ BİR FAKTÖR OLACAK

Koyüstü, daha önce elde edilen seçim başarılarından bahsetti ve bu başarının devam etmesi için bu dönemde de çok iyi bir çalışma içinde olunması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Koyüstü, özellikle Kadın Kolları’nda bayanların yaptıkları çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti ve aynı çalışmaları diğer partililerden de beklediklerini ifade etti

Toplantıyı değerlendiren Atsan Atacan, “Çok verimli bir eğitim toplantısı oldu. Kadınlarımız, seçim ve sandık başlarıyla ilgili olarak akıllarda kalan soru işaretlerini de gidermiş oldu. Bu seçimde kadınlar büyük bir faktör olacak. Bizde AK Kadınlar olarak farkımızı ortaya koyacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA