Hızını Alamadı, Benzin İstasyonuna Daldı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy’de süratli giden tüplü araç, hızını alamayarak benzin istasyonuna girdi.Kazada iki kişi yaralanırken, araçta herhangi bir yangının çıkmaması büyük bir faciayı önledi.

Hızını Alamadı, Benzin İstasyonuna Daldı
Edinilen bilgiye göre, Keşan ilçesinden Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi istikametine giden Ersin Ural (50) yönetimindeki 59 SH 911 plakalı LPG’li otomobil, Keşan’a bağlı Bahçeköy girişine geldiği sırada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, yol kenarında bulunan benzin istasyonuna girdi. Benzin istasyonun giriş tabelasını kıran otomobil, sürati nedeniyle duramayarak, benzin istasyonundaki mazot ve benzin satılan pompaya çarparak durabildi. Kazanın meydana gelmesinin ardından istasyon personeli, aracın yanına giderek, araçtaki şahısları çıkarmak istedi. Yapılan çalışmalar sonucu sürücü Ersin Ural araçtan çıkartılırken, yanında bulunan eşi Aynur Ural (50) ise aracın içinde sıkıştı.

Olay yerine gelen Keşan Belediyesi’ne ait kaza kırım aracıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Aynur Ural ile sürücü Ersin Ural, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

LPG’li otomobil istasyon çalışanlarının yardımıyla çarptığı pompadan kurtarılarak, kenara çekildi. Araçta herhangi bir yangının çıkmaması ise büyük bir faciayı önledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralananların durumunun iyi olduğu öğrenildi .
Kaynak: İHA