Endy 4. Şubesini Açtı

Gaziantepli sanayicilerin ortaklaşa açtığı En Doğru Yerdesiniz (Endy) Marketlerin 4’ncü şubesi Fatih Mahallesi’nde açıldı.

Endy 4. Şubesini Açtı
Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı üyeleri tarafından açılan marketin açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından marketi geçen katılımcılar, marketin açılış günü sebebiyle ürünlerde yaptığı indirimlerden yararlandı.

Şarküteri reyonu önüne gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, marketi gezenlere turşu ikramında bulundu. ‘Hayırlı olsun’ temennilerini aktaran protokol üyeleri, daha sonra marketten ayrıldı.

Endy Marketler Genel Müdürü İrfan Nakıboğlu,”Bugün açılan şubemiz 4’ncü şubemiz oldu. 5. şubemizi de bayramdan sonra açacağız inşallah. Yüzde 100 Gaziantepli işadamlarının, MÜSİAD üyesi işadamlarının sermayeleriyle açılan marketlerin bugün 4’ncüsü hizmete girdi. Burası halkımızın marketi. Biz burada daha temiz daha hijyen ve hiçbir yerde alternatifi olmayan fiyatlarla alışveriş imkanı sağlıyoruz. Bu marketleri açarken zaten amaç; bu şehrin layık olduğu hizmet anlayışına kavuşmasıydı. Mağazalarımızın çok farlı bir konsepti var. Gazi mahallesinde, Atatürk mahallesinde, Duisburg bulvarı üzerinde birer şubemiz var. Fatih mahallemizdeki şubemizi açtık. Ve sene sonuna kadar yeni şubeler ve satın almaları devam ettireceğiz. Gaziantep’in her bölgesine yayılmayı düşünüyoruz. Hedefimiz Gaziantep’te 27 şube açmak. Halkımızın da desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Halkımızın talepleri gün geçtikçe artıyor. Bizde bu taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA