Avea, müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor

''Avea Her Yerde Kazandırır'' sloganı ve geliştirdiği marka ortaklıkları ile Avea, müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre Avea, ''Avea Her Yerde Kazandırır'' platformuyla ekim ve kasım ayları boyunca müşterilerine birbirinden farklı çok geniş yelpazede fırsatlar sunuyor.

Avealıları, mobilya-dekorasyondan, seyahate, yeme-içmeden modaya günlük hayatta harcarken aynı zamanda kazanacakları kampanyalarla indirimler bekliyor.

-Avealılara bayram fırsatı-

Jolly Tur işbirliği ile Avealılar, yurt içi otellerde yüzde 40'a, kültür turlarında yüzde 20'ye, ve yurt dışı turlarda ise 100 avroya varan indirim fırsatına kavuşuyor.

Tatilde araç kiralamayı tercih eden Avea müşterileri Avis'in çok özel fiyatları ile yüzde 30'a varan indirim fırsatı yakalıyor. Kurban Bayramı'nda Avis'ten araç kiralayan Avealılar ise kiraladıkları otomobilin, 2 üst sınıfına terfi edebilecek ya da dilerlerse 3 gün ve üzeri kiralamalarında Mercedes C180 araçları günlük 189 liraya kiralayarak Avis'in çok özel serileri ile sürüş keyfi yaşayacak.

-Avea'nın diğer fırsatları-

Avea, sonbahar-kış sezonu açılırken moda tutkunlarına da ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Avea müşterileri FLO ve Polaris'te yaptıkları 100 liralık alışverişlerde 25 liralık hediye çekini yeni sezon ürünlerde kazanıyor.

Koçtaş'tan mobilya, aydınlatma, dekorasyon ve ev tekstili kategorilerinde 500 lira üzerinde alışveriş yapanlar 100 liralık hediye çekine sahip olurken, Pizza Hut'tan pizza, açık büfe salata ve Coca-Cola'dan oluşan Avea Menüsünü alanlara bir menü de Avea'dan veriliyor.

Avealılar, Darty mağazaları ve ''www.darty.com.tr''de seçili 100 üründe anında 100 lira indirim fırsatı yakalıyor. Avea müşterileri Nezih'den yapacakları kırtasiye alışverişlerinde yüzde 10 ve oyuncak alışverişlerinde ikinci oyuncaktan yüzde 50 indirim fırsatı yakalarken, Pirelli'den yapacakları otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alımlarında ise yüzde 20 indirime sahip oluyor. Avealılar, ilgili MARKA adını yazıp, 5060'a SMS göndererek kampanyadan yararlanabilecek.

Bu arada, kampanya hakkında daha detaylı bilgiye ''www.aveaheryerdekazandirir.com'' adresinden ulaşabilecek.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA