Aşk Engel Tanımadı

Sakarya’da, yürüme engelli Cevat Solaka ile bedensel engelli Elif Elbasan törenle dünya evine girdi.

Aşk Engel Tanımadı
Altı ay önce internette tanışan çift ilişkilerini görkemli bir düğünle taçlandırdı. Elif ve Cevat çiftinin düğünü, Sapanca Çınar Düğün Salonu’nda aile, dost ve akrabaların katılımıyla yapıldı.

Engelleri aşarak evlendiklerini ifade eden damat Cevat Solaka, “Çok mutluyuz evleniyoruz. Bundan sonra da bütün engelleri beraber aşacağız. İnternette kurulmuş olan bir engelli sitesinde tanıştık” dedi.

Bedensel engeli olan ve İstanbul’dan Sakarya’ya gelin gelmeyi kabul eden Elif Elbasan da, çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İnşallah Allah mutluluğumuzu daim eder. İnşallah bir ömür boyu birbirimize maddi manevi destek olup birbirimize dayanarak hayata tutunmaya çalışacağız”

DÜĞÜN DAVETİYESİ

Genç çiftin düğün davetlerinde ise şu ifadeler yer aldı: “Biz engelleri aşarak çıktık bu yola ve söz verdik tek yürek olup hayatımızdaki engelleri birlikte kaldırmaya. Söz verdik bir ömür birlikte olmaya. Şimdi istedik ki sözümüzün şahitliğini sevdiklerimiz yapsın. Evet diyeceğimiz bu mutlu günümüzde buyurun bizlere şahitlik etmeye.”
Kaynak: İHA