Samsat’ta Müftülüğü Miniklere Oyuncak Dağıttı
Samsat Müftülüğü tarafından Samsat Anaokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı.

Albayrak, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ ana temasının ‘Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet’ olarak belirlendiğini hatırlatarak, yine merhametin ön plana çıkarılmak istendiğine işaret etti.
Albayrak, “Toplumdaki dezavantajlı kesimi daha çok önemsemeli ve onlara daha fazla ilgi göstermeliyiz. Bunlardan bir grup ise çocuklardır. Rahmet Peygamberi olan Hazreti Muhammed (SAV) efendimizin yaşantısı bu anlamda örneklerle doludur. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte böyle bir çalışmayı uygun gördük ve ilçemizdeki bütün anasınıfı öğrencilerini sevindirmek amacıyla onlara birer oyuncak hediye ettik” dedi.
Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş ise yaptığı açıklamada, din adamlarının toplumda saygın bir yere sahip olduğunu, bu tür davranışlarının ise bunu pekiştirdiğini ifade etti.
Aktaş, Samsat ilçe Müftülüğü’nde görevli yetkili ve diğer din görevlilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti .
