Adana'da Elektrik Kesintisi

Adana'nın merkez Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Adana'da Elektrik Kesintisi
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Adana İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 15-16-17 Ekim tarihlerinde Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin bazı yerleşim merkezlerine elektrik verilemeyecek.

Seyhan ilçesinde 15 Ekim'de 08.00-18.00 saatleri arasında Hıdırlı Mahallesi ve Atatürk Caddesi, 16 Ekim'de 08.00-17.00 saatleri arasında Havuzlubahçe Mahallesi ve saat 11.00-13.00 saatleri arasında Sarıyakup Mahallesi, 17 Ekim'de ise 08.00-17.00 saatleri arasında Mıdık Mahallesi elektrik alamayacak.

Sarıçam ilçesinde ise 15-16-17 Ekim'de Sofulu Orhangazi Mahallesi'nin bazı yerleşim merkezlerine elektrik verilemeyecek.

Yüreğir ilçesindeki Yenidoğan Mahallesi'ne 16 Ekim'de, 19 Mayıs Mahallesi'ne de 17 Ekim'de 08.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Şebeke bakım onarım çalışması nedeniyle yapılacağı belirtilen elektrik kesintileriyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların ''186 Alo Elektrik'' hattını arayabilecekleri kaydedildi.

Muhabir: Adana/Anıl Bağrık

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA