Milli doping

A Milli Futbol Takımı, yarın akşamki Romanya maçından önce Cem Yılmaz'ın gösterisini izledi. Ünlü komedyen, Arda Turan ve Volkan Demirel esprileriyle kırıp geçirdi

Milli doping
Yarın akşam Romanya ile mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız, moral depolamak için ekip halinde Cem Yılmaz'ın gösterisine gitti. Maslak TİM'e büyük bir sevgi seli eşliğinde giren Millilerimiz, en ön sıradan ünlü komedyeni izledi. Hal böyle olunca da; ünlü futbolcular Cem Yılmaz'ın şovunun başrolündeydi.

Yıldız futbolcu Arda Turan ve başarılı kaleci Volkan Demirel'le şakalaşan ünlü komedyen; herkesi kahkaha krizine soktu. Geçtiğimiz Ağustos'ta baba olan Cem Yılmaz'ın bu seneki gösterisinde; hamilelik ve çocuk üzerine de birçok esprinin olması dikkat çekti. Seyirciler, gösteriden sonra 'Yılmaz'a baba olmak yaramış ' dedi.

ARDA NASIL BiR MODELSiN!
İspanya'ya gittikten sonra tarzını değiştirip saçlarını uzatan Arda Turan, birçokları gibi Cem Yılmaz'ın da diline düştü. Ünlü komedyen, genç futbolcuyu görür görmez kahkahayı patlattı. Cem Yılmaz, Arda Turan'a 'Arda, o saç ne lan? Sen nasıl bir modelsin? ' diye seslenince de salonda kahkaha tufanı kopdu. Genç futbolcu da; Cem Yılmaz'ın bu esprisine dakikalarca güldü.

KAPALI GiŞE OYNUYOR!
Cem Yılmaz, bu sezon da kural bozmadı. Gösterisinin biletleri biletix'te satılan ünlü komedyenin stand-up şovuna 29 Ekim'e kadar yer yok. Ünlü komedyenin 19 Kasım'a kadar olan gösterisinin biletleri ise yine biletix'te satılıyor.

YILMAZ'DAN iNCiLER
Bir ara çok top koşturmuşluğum oldu ama parası iyi değil diye bıraktım. Doğru değil mi Samet?
Geçen gösterimde hamile bir bayan vardı. Çocuğun sahneden sekerek fırlayacağından korktum. Şimdi öyle bir durum yaşansa Volkan kurtarır. Yalnız Volkan'ın çocuğu degajla dikmesinden korkuyorum.
Evliliğin hem iyi hem kötü yanları var. Mesela 'Nereye gidiyorsun?' denilince her gün rapor veriyorum. Ya insan bir biletix'e bakar.