SP’den Pasinler Çıkarması

Sadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri Erzurum’un Pasinler ilçesini ziyaret etti.

SP’den Pasinler Çıkarması
Pasinler ilçesine adeta çıkarma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağda ve İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri parti ilçe binasında partililerle bir araya geldikten sonra esnafa da ziyarette bulundular. İlçe binasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet edip sorunları dinleyen Saadet Partilisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağda, ziyaretlerinin sebebinin Saadet Partisi olarak yerel seçimler öncesi Türkiye’nin çeşitli illerine ve ilçelerine bu tür ziyaretler düzenleyerek teşkilatlarla bir araya gelmek olduğunu söyledi.

Saadet Patisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağda, “Kilometrelerce yol kat ederek bugün burada Pasinler heyetimizi ziyaret ediyoruz Ülke genelinde durumların iyi olmamasını bugün burada Pasinler’den daha iyi anlıyoruz. İlçe de tarım v hayvancılık bitmiş. AK Parti döneminde zenginlerin sayısı ve cebi dolarken, gariban çiftçimiz yine gariban kaldığıyla yetindi. Bu yıl kurban bayramında çoğu insanımız eskiden tek başına kurbanının eda ederken, bugün bu hükümetin yanlış politikalarının sonucunda fakirleşen vatandaş iki üç kişi birleşerek kurbanını kesmeye çalışıyor. Gelin görün ki bu yıl çoğu vatandaşımız ortak kurban bile kesemeyecek.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağda ve beraberindeki Saadet Partisi yöneticileri ilçe de esnafı ve kahvehanelerde vatandaşları ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar .
Kaynak: İHA