Hattat, Fakir Babası

13 yıl Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde çalışan emekli Emin Ünlü, Bartın’da yatırımları bulunan Hattat Holding’in bir çok işsize sahip çıktığını belirtti.

Hattat, Fakir Babası
Çerkezköy’da Hatta Tarım’da 13 yıl çalıştıktan sonra emekli olan ve Bartın Üniversitesi’nde eğitim gören kızını okutmak için simitçilik yapan Emin Ünlü , Hattat Holding’in işsizlere sahip çıktığını söyledi .

Çerkezköy’de yaklaşık 5 bin işçinin çalıştığını ve 81 ilden işsizlerin Hattat Holding’in bünyesinde ekmek sahibi olduğunu belirten Ünlü , “Ben 13 yıl Hattat Tarım’da çalıştım . Burada şimdi kızımı okutmak için simit satıyorum . Hattat Holding tarafından buraya da yatırım yapılmış . Eğer Mehmet Hattat kafasına bir şey koyduysa bunu yapar . İşsizlere sahip çıkan birisidir . Biz onu ‘Fakir Babası’ olarak biliriz . Bizleri ekmek sahibi yaptı . Burada da bir çok işsiz onun sayesinde iş ve ekmek sahibi olacaktır” dedi .

Kırklareli simitçi Emin Ünlü , Hattat Holding’in ciddi yatırımları olduğunu ve ağır sanayi de önemli atılımlar yaptığını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA