Çerçioğlu, “Büyükşehire Hazırız”

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın şu anda şantiye havasına büründüğünü belirterek, “Büyükşehire hazırız.

Çerçioğlu, “Büyükşehire Hazırız”
Tüm ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz” dedi.

CHP İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Başkan Çerçioğlu, sözlerine şehitlerimize rahmet dileyerek başladı.

Siyasetin müzakere işi olduğunu belirten, ancak terörle müzakere edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çerçioğlu, “Hangi ülke terörle müzakere etmiştir? Terörle müzakere edilmez, mücadele edilir” dedi.

Aydın’da devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Çerçioğlu, Aydın’ın şantiye alanına döndüğünü söyledi.

Devam eden projeler hakkında konuşan Çerçioğlu şunları söyledi: “Kent Meydanı projemizdeki otopark Şubat ayı sonunda bitecek. Sevgi Yolu’nda ise yer döşemelerini kurban bayramına kadar bitirmek istiyoruz” dedi.

KÜLTÜR-SANAT SOKAĞI AÇILIŞI 29 EKİM’DE

Aydın’ın kurtuluşu olan 7 Eylül’de açılışını yapmayı planladıkları Kültür Sanat Sokağı Projesi’ni meydana gelen terör olayları nedeniyle ertelediklerini hatırlatan Çerçioğlu, “Kültür-Sanat Sokağı’nın açılışını 29 Ekim’de yapmak istiyoruz. Ayrıca, Tabakhane Deresi’nin ıslah çalışmalarına 10 güne kadar başlayacağız” diye konuştu.

Aydın’ın şantiye alanı olduğunu ifade eden Çerçioğlu şunları söyledi: “Eskiden Aydın’da sadece bozulan parke taşladı düzenlenirdi.Bu konuda bazı çevrelerden eleştiri alıyoruz. Ancak, çevremizdeki İzmir,Manisa, Muğla gibi şehirlerde de bu tip çalışmalar var. Aydın artık değişiyor ve dönüşüyor. Aydın’ı CHP’nin yerel iktidarında hak ettiği yerlere getireceğiz. Aydın olarak büyükşehire hazırız. İlçelerimizin sorunlarını biliyoruz”

“ŞANSLI BİR BAŞKANIM”

CHP’nin Aydın’da üç milletvekili ve tüm teşkilatlarıyla her zaman kendisinin yanında durduğunu kaydeden Çerçioğlu, “Ben bu bakımdan şanslı bir başkanım. CHP Aydın örgütü olarak her zaman bir aradayız. Büyükşehirden korktuğumuzu iddia edenler var. Biz büyükşehirden korkmuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA