Büyükşehir-Adyar Elele

Adana İnsani Yardım Derneği (ADYAR) tarafından organize edilen etkinlikte engelli çiftin nikahını kıyan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sünnet olan 10 yetim çocuğa da çeşitli hediyeler verdi.

Büyükşehir-Adyar Elele
Sünnet olacak çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Gezici Otobüsü ile şehir turu atan Zihni Aldırmaz, çocuklardan büyük ilgi gördü. Adana İnsani Yardım Derneği (ADYAR) Yetim Komisyonu Başkanı Başkanı İlhan Geyik’in de bulunduğu şehir turundan sonra gezi otobüsü, sünnet düğünü ile engelli çiftin nikahının kıyılacağı salona geldi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Adana İnsani Yardım Derneği Yetim Komisyonu Başkanı İlhan Geyik, 10 yetim çocuğun sünnet şöleninin yanısıra, engelli çiftin nikahının kıyılacağını söyledi.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz ile İHH Adana Şube Başkanı Veysel Tepeli’nin de bulunduğu etkinlikte, sünnet olacak çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, engelli çift Fatma Kızıl ile Mehmet Tan’ın nikahlarını kıyarken, şahitliklerini İHH Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, İHH Adana Şube Başkanı Veysel Tepeli ile Fatma Pakdil yaptılar.

Nikah töreninde konuşan Zihni Aldırmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Birada bulunanlar da ailemizin birer parçası. İnşallah bundan sonra da bütün etkinliklerimizde birlikte hareket ederiz. Zaten insanı, insan yapan da bu tür yardımlardır. Organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA