Bitlisli Çocuklara Stand-up Gösterisi

İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde Atalay Demirci tarafından stand-up gösterisi yapıldı.

Bitlisli Çocuklara Stand-up Gösterisi
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bitlis İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü destekleriyle yürütülen “Kulak Ver Kardeşliğe” projesi kapsamında düzenlenen programda çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler halinde yetiştirilmelerine katkıda bulunulması ve güvenli yaşamak amacıyla oluşturulan ÇOGEP etkinliğine Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk, kamu kurum amirleri, emniyet mensubu ve öğrenciler katıldı.

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ile Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi tiyatro salonunda düzenlenen programda, espri ve mimikleriyle izleyicileri güldüren Atalay Demirci, konuşmalarıyla da izleyicileri düşündürerek sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Türkiye’nin birçok iline gittiğini ancak Tatvan’a ilk defa geldiğini belirten Demirci, Tatvan’ı çok sevdiğini söyledi.

Bitlis’e gelmesine vesile olan Bitlis Emniyet Müdürlüğü’ne de teşekkür eden Atalay, “Düzenlenen program kapsamında Bitlis’te 2, polis okulunda 1, Güroymak’ta 1 defa sahne aldık. Bu etkinliğin sonunda ise Tatvan’a gelerek sahne aldık. Gösterimiz güzel geçti. İzleyicilerimizde beğeniyle izledi. Bu da bizleri sevindirdi” dedi.

Demirci’ye çiçek takdim ederek program sonrası kısa bir konuşma yapan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ise, “Güzel ve anlamlı bir gece yaşattığı için Atalay Demirci’ye teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA