Virajı Alamayan Tır Devrildi

Şişli’de bir kimya fabrikasından aldığı boya malzemesini Gebze’ye götürmek için yola çıkan TIR kaygan zemin nedeniyle girdiği virajı alamayarak devrildi.

Virajı Alamayan Tır Devrildi
Kazada TIR sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Hasdal-Kemerburgaz kavşağında meydana geldi. Cendere yolundaki bir fabrikadan, boya ham maddesi alan 34 HA 0986 plakalı TIR, Gebze’deki başka bir fabrikaya gitmek üzere yola çıktı. TEM Otoyolu’na girmek üzere Hasdal-Kemerburgaz kavşağına giren TIR, kaygan zemin nedeniyle önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı daha sonra devrilerek yan yattı. Kazada TIR sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
Bu sırada TIR’da bulunan boya ham maddesi yola döküldü. Kaza sırasında yoldan başka aracın geçmemesi olası bir faciayı engelledi. Kazadan sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri başka araçların kazaya karışmaması için güvenlik önlemi aldı. Kazadan sonra kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri de TIR’ı kaldırmak için çalışma başlattı. Kaza meydana gelen kavşakta, trafik kontrollü olarak sağlandı.