Firar 17. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Firar 17. bölümüyle 10 Ocak Salı akşamı Star Tv ekranlarında olacka. İşter Firar 17. bölüm özeti ve fragmanı...

Firar 17. bölüm özeti ve fragmanı
Firar dizisinin 17. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bahar için yolun sonu göründü mü?

Aziz Ağa Nadir'in evini kurşun yağmuruna tutar. Ölümle burun buruna gelen Nadir, oğlu Memed ile zor bela evden kaçarak hayatta kalmayı başarır. Artık oğlu Memed'i güvenli bir yere yerleştirmek zorundadır.

Polis Nadir'in baskına uğrayan evinde araştırma yapmaya başlar. Nadir'in bir fotoğrafını ele geçiren Komiser Elif, onu bulmayı ve kim olduğunu öğrenmeyi kafasına koyar.

Bu arada gidecek bir yeri kalmayan Bahar çareyi Civan'a sığınmakta bulur. Kısa sürede arka arkaya yaşadığı bu kadar çok şeyi artık kaldıramayacak durumda olan Bahar'ı zor bir karar bekler.

Öte yandan Asude, Mahur Hanım'a karşı her fırsatta iğneleyici ve intikam dolu sözler etmekte ve onu zor duruma düşürmeye çalışmaktadır. Cemre ile Semih'in nikah tarihi ise belli olur

Aziz Ağa ile Civan cephesinde ise ipler iyice gerilmiştir. Bu konuda Civan'ın taviz verme ve geri dönmeye niyeti yoktur.