Vahşi Hayvanlardan Muhteşem Gösteri

Bursa`da sahne alan Portekizli Atlantis Sirki`nde vahşi hayvanların gösterileri herkesi hayran bıraktı.

Vahşi Hayvanlardan Muhteşem Gösteri
Akıllı foklar, futbol maçı yapan köpekler, sevimli penguenler ve köpekbalıklarının şovları izleyenleri heyecanlandırdı. Minik ziyaretçiler, gösteri öncesinde tribünleri gezen yavru kaplanla fotoğraf çektirdi.

Türkiye turnesine çıkan dünyaca ünlü Atlantis Sirki, Bursalı vatandaşlarla bir araya geldi. 15 Ocak`a kadar sahne alacak sirkte vahşi hayvanların şovları ve akrobasi gösterileri herkesin beğenisini topladı. Gittiği her yerde yoğun ilgi gören gösteri öncesinde, yavru bir kaplan tribünlerdeki ziyaretçilerle buluştu. Bazı vatandaşlar kaplanı görünce tedirgin olurken, çocuklar ise yetişkinlerin aksine yavru kaplanı sevmeyi tercih etti. Yoğun ilgi gören minik kaplanla fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar,ardından 2 saatlik gösteriyi meraklı gözlerle izledi. FOK BALIĞINDAN BASKETBOL TOPU ŞOVU Davetlilerin soluksuz izlediği muhteşem gösterinin ilk bölümünde akrobasi gösterileri sunuldu. Esnek hareketleriyle şovunu yapan Arjantinli dansçı alkışlarla sahneden ayrılırken, palyaçolar da gösterilere renk kattı. Akrobasi gösterileri kapsamında sahne alan akıllı foklar, yaptıkları farklı hareketlerle herkesi mest etti. Şarkılar söyleyen, boyunlarına çember geçiren, eğitmenlerini öpen ve burnunda basketbol topu çeviren foklar alkış topladı.

İki akrobatın yüksekte yaptığı denge gösterisini ise davetliler korku dolu gözlerle izledi. Bir merdiven üzerinde denge sağlayan eğitmenlerin tehlikeli hareketleri yürekleri hoplattı. Hiçbir yerden destek almayan merdivenin üzerine çıkan akrobatın şovu da beğeniyle izlendi. KÖPEKBALIKLARI İLE TEHLİKELİ ŞOV Gösterinin en renkli anlarından birisi de 3 minik penguenin şovu oldu. Eğitmenlerin peşinden giden penguenler, en çok minik ziyaretçileri etkiledi.

Gösterinin en tehlikeli gösterisi ise bir eğitmenin, 3 vahşi köpekbalığının bulunduğu havuza girmesi oldu. Yaklaşık 1 dakika boyunca havuzdan çıkmayan şovmen, davetliler tarafından merakla izlendi. Heyecanlı gösterisinin ardından eğitmen, davetlileri selamlayarak gösterisine son verdi.

İllüzyon gösterileri de programda beğeni topladı. Bir sihirbazın altın madalya ödülü aldığı gösteri herkesin dikkatini çekti. Bir kafesin içine giren kadın eğitmenin bulunduğu kafes siyah bir örtüyle kapatıldı. Örtünün altında ne olacağını merak eden davetliler, örtünün kalkmasından sonra şaşkına döndü. Kadının kaybolmasını bekleyen davetliler, kafesin içinde kaplan görünce hayretler içinde kaldı.

Gösterilerde köpeklerin oluştuğu futbol takımı da kozlarını sahada paylaştı. Temsili olarak Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giyen köpeklerin balonlarla futbol oynamasını herkes dikkatle izledi. Köpeklerin maçında Galatasaray, Fenerbahçe`yi 4-2 mağlup etti.
Kaynak: İHA