Yeşilçam Yeniden Canlanıyor

İstanbul ve Beylikdüzü`nün Kültür ve Sanat yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan Yeşilçam Kültür ve Sanat Merkezi 7 Ocak Cumartesi günü açılıyor.

Yakuplu`daki Yeşilçam Kültür ve Sanat Merkezi`nin açılışına ünlü ses ve sahne sanatçıları Çolpan İlhan, Kerem Alışık, Bahadır Tok, Yüksel Uzel, Ozan Orhon, Coşkun Sabah, Nuri Alço, Engin Çağlar, Uğur Işılak ve Ufuk Bayraktar`ın yanı sıra eski bakanlardan AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Şahin, CHP İstanbul Milletvekilli Oktay Ekşi, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Selamet, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile birlikte Ambarlı Limanı Gümrük Müdürü Sevim Öztürk`ün de katılacağı açılış töreni saat 14.00`te başlayacak

Beylikdüzü ilçesinde büyük bir boşluğu doldurması beklenen Yeşilçam Kültür ve Sanat Merkezi faaliyetleri üç başlık altında toplanıyor; tiyatro, müzik ve mihmandarlık. 300 kişilik modern salonunda çeşitli tiyatro oyunlarını sanatseverlerle buluşturmayı hedefleyen Yeşilçam Kültür ve Sanat Merkezi`nde, alanında uzman hocalar tarafından drama, sahne, diksiyon, ritmik jimnastik, gitar, bağlama, piano, keman, dil, turizm, sanat tarihi ve estetik dersleri de verilecek.

Sanat Merkezi yöneticisi Nidahi Altınok konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Beylikdüzü`nde önemli bir eksikliği gidermek amacıyla yola çıktık. Deneyimli kadromuz ve modern salonumuzla sanat ve sanatseverlerin hizmetinizdeyiz" dedi.

Tüm kursların Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı özel kurslar ve dershaneler yönetmeliğine bağlı olduğunun altını çizen Altınok, Mihmandarlık kurslarının iş garantili olduğunu vurguladı.
Kaynak: İHA