Yeni Asya’dan Kültür Atağı

Yeni Asya gazetesi, “Haydi Sen de Yıldızını Seç” adını verdiği kampanya kapsamında abonelerine kültür eserleri vereceğini duyurdu.


İslam dünyasında referans gösterilen Hind-Pakistan İslâm akademisyenlerinden A. Ahmed Nedvî ile Sahib Ensarî tarafından yazılan ve Eşref Edip tarafından yayına hazırlanan “Hayatü’s Sahabe” isimli 6 ciltlik eser eser, kupon karşılığında Yeni Asya okuyucularının kitaplıklarında yerini alacak. İlk kuponu 13 Ocak Cuma günü başlayacak olan kampanya ile ilgili açıklama yapan Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşcı, “Okuyucularımızdan gelen talepler doğrultusunda gazetemiz ile birlikte her bir cildini 45 kupon karşılığında vereceğimiz bu önemli eserden geniş kitleler faydalanacak ve her birini Peygamber yıldızları olarak isimlendirebileceğimiz sahabelerin hayatları, eseri okuyanların hayatlarına yeni bir ufuk açacaktır.” dedi.
Eseri okuyanların kendine bir sahabeyi örnek alarak yaşantılarına farklı bir mânâ katabileceklerini vurgulayan Taşcı, kampanyanın tanıtım çalışmaları için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti. Recep Taşçı, konuyla ilgili geniş çaplı reklam kampanyası yapacaklarını sözlerine ekledi.