Filenin Sultanları Belirlendi

Fethiye’de 3 gün devam eden Liselerarası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası maçlarında Dalaman Anadolu Lisesi, Kemer Lisesi ve Fethiye Anadolu Lisesi gruplarında birinci olarak Muğla’da yapılacak il şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Filenin Sultanları Belirlendi
Fethiye Spor Salonu’nda oynanan genç kızlar voleybol maçları zaman zaman heyecanlı ve çekişmeli geçti. Sürpriz sonuçlarında alındığı voleybol maçlarını öğrenciler ve öğretmenler ile veliler de heyecanla izlediler. 3 grupta oynanan karşılaşmalarda Dalaman Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı son maçında gruptaki favori takımlardan olan Fethiye Fatih Anadolu Lisesi’ni Şebnem Ulutürk’ün başarılı oyunu ve smaçlarıyla 3-0 kazanarak, gruptan ilk çıkan takım oldu. Karaçulha Çok Programlı Lisesi Kızlar Voleybol Takımı ise Göcek Lisesi’ni 3-0 mağlup ederken, Kemer Lisesi de Dalaman Endüstri Meslek Lisesi’ni 3-0 mağlup etti. Kemer Lisesi’ndeki Kaptan Şeyma Solak’ın başarılı oyunu bu galibiyette de etkili olunca Kemer Lisesi de kendi grubunda birinci olarak Muğla’da yapılacak olan Okullararası Voleybol Genç Kızlar Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı

Günün bir diğer maçında Ömer Özyer Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi Kız Voleybol Takımı’nı 3-0 yenerken, Fethiye Anadolu Lisesi de kendi grubundan birinci çıkarak Fethiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Kaynak: İHA