İsabeyli Beleidye Başkanı Erim, Çin’e Gidiyor

Aydın Nazilli İlçesi’ne bağlı İsabeyli Beldesi’nin 2 dönemdir başkanlığını yürüten ve Türkiye’nin kar eden ender belediyelerinden biri olma unvanı kazanan isabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Bakan Nihat Ergün tarafından Türk-Çin İş Formu’na davet edildi.

İsabeyli Beleidye Başkanı Erim, Çin’e Gidiyor
20 kişiden oluşan heyet arasında tek belediye başkanı olarak yer alan İsabeyli Belde Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Çin’de yatırım görüşmelerinin yanı sıra Aydın’ın tanıtımını da yapacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün himayelerinde gerçekleştirilecek olan 2. Türk-Çin İş Formu İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri sektöründe Çin Halk Cumhuriyeti’nde yapılacak

İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri (yatırım ortaklığı) sektöründe faaliyet gösteren Türk ve Çinli firmaların katılacağı 2. Türk-Çin İş Formu 7-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Shanghai-Hanzhou-Hong Kong şehirlerinde gerçekleştirilecek. Türk-Çin İş Formu’na; Shanghai China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT), Shanghai China Chamber of International Commerce (CCOIC), Shanghai Association of International Economic & Technological Cooperation (SAIETC), Shanghai International Sourcing Promotion Center (ISPC), Shanghai Müteahhitleri Birliği, Hangzhou China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT), Hangzhou China`s Ministry of Commerce (MOFCOM), Hangzhou Müteahhitleri Birliği’nin destek vereceği belirtildi.

İsabeyli Belediyesi olarak 2011 yılını karla kapatan ender belediyelerden biri olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, “İsabeyli Belediyesi olarak 2011 yılını kar ile kapattık. Belediye olarak rutin belediye hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem veriyoruz. Bu anlamda yaptığımız çalışmalarla beldemizi cazibe merkezi haline getirdik. Bu forumda da İsabeyli’nin daha da gelişmesi için neler yapabileceğimizi görüşüp grup ve ikili görüşmeler gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Çin’de Aydın ilimizi en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyorum” dedi.
Kaynak: İHA