Hakkari'de Eğlence Kompleksi Hizmete Açıldı

Hakkari Valiliği Kültür, Sanat ve Eğlence Kompleksi, Vali Muammer Türker ve Vali Yardımcısı Önder Bozkurt ve bir çok vatandaşın katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hakkari'de Eğlence Kompleksi Hizmete Açıldı

Hakkari Valiliği ve Eğitimciler Derneği bünyesindeki Kültür, Sanat ve Eğlence Merkezi, Hakkari Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin üçüncü katında faaliyete girdi.

Hakkari Valisi Muammer Türker, eğlence merkezini gezerek öğrencilerin ders durumunu sordu. Bu tür sosyal aktivitelerin iyi bir şekilde değerlendirilmesi tavsiyesinde bulunan Türker, daha fazla ders çalışıp sınavlarda başarılı olunmasını istedi.

Kısa bir konuşma yapan Türker, "Köye dönüş ve rehabilitasyon projesi kapsamında iki yıl başlaştığımız bir proje vardı. Biz bunu tekrar yapmaya karar verdik. Hakkarili gençlere ve çocuklarımız bir tarafta derslerine takviye sağlayacak. Sosyal aktiviteler bazı imkanlar sunmuştur, İçişleri Bakanlığı`nın sağladığı ödeneklerle, Eğitimciler Derneği bizim adımıza üstlendi ve bu işi yürütüyor, umarım çok fayda sağlayacak, fedakar öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum." dedi.

Altı personelin de çalışacağı eğlence merkezi bünyesinde internet, satranç sınıfı, dikiş ve nakış kursu, kütüphane, cep sinema, hava hokey, müzik odası, resim ve sanat ve benzer etkinlikler bünyesinde vatandaşların hizmetine bulunacak.