Cihan Haber Ajansı Gündemi

31 Ocak 2012 Salı



TBMM’nde bugün MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak.

  (11.00-11.30-12.30-13.30)



DİSK üyeleri, sendikal haklarının engellendiği gerekçesiyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde eylem yapacak. (12.00)



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski ve Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu 'yu Resmi Konut`ta ayrı ayrı kabul edecek. (13.30-16.00)



Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vedat Akgiray ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu 'nun kuruluşunun 30. yıldönümü nedeniyle İstanbul 'da düzenlenecek 'Mali Piyasalarda Reform ve Düzenleme 'konulu konferansa katılacak. (10.00)



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Keçiören metrosuna ilişkin Dutluk metro istasyonunda açıklama yapacak. (10.00)



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Enerji Verimliliği Hizmetleri Sektör Toplantısı 'na katılacak. (15.00)



Prof. Dr. Deniz Ülkü Arıboğan, Yurtdışı Türkler Başkanlığı 'nda diasporanın önemi konulu konferans verecek. (11.00)



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)



Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, Gaziantep`te düzenlenecek Makedonya-Türkiye Ticaret ve Yatırım Forumu`na katılacak.




Rusya Başbakanı Vladimir Putin devlet şirketlerinin gelecek yıl inovasyon ve teknoloji alanında 1,5 trilyon ruble (50 milyar dolar) yatırım yapacağını açıkladı. Putin, Rusya 'nın Leningrad bölgesinde tren vagonları üretim fabrikasında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Vagonlardan birine ismini yazarak imzasını atan Putin, inovasyon ve ileri teknoloji alanında oluşturulan hükümet komisyonu toplantısına katıldı.




AVRASYA FEED



SPOR

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final kuraları İstanbul 'da çekilecek. (11.30)



A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Marmara Belediyeler Birliği 'nin düzenlediği 'Futbol altyapısının geliştirilmesinde belediyelerin rolü ''konulu panele katılacak. (13.30)



Profesyonel lig takımlarının transfer ve haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.