Mamak'ta 2012 Hedefleri Masaya Yatırıldı

Mamak`ta Toplam Kalite Yönetimi (TKY) çalışmaları çerçevesinde her yıl müdürlüklerin bir yıllık çalışmalarının değerlendirildiği Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Belediye Başkanı Mesut Akgül başkanlığında yapıldı.

Mamak'ta 2012 Hedefleri Masaya Yatırıldı
Toplantıda , müdürlüklerin 2011 yılında ortaya koydukları hedefler ve bu hedeflerini gerçekleşme oranları ve faaliyetleri masaya yatırılırken , 2012 yılına ait hedefler ise ayrıca gözden geçirildi .

Toplantıda , Mamak Belediyesi’ne bağlı tüm müdürlüklerin çalışmalarıyla ilgili koydukları hedefler ve bu hedeflere ait gerçekleşme oranlarının yanı sıra , faaliyetler ve stratejik hedefler masaya yatırıldı . Birim müdürleri yapılan çalışmaları , bir yıllık hedeflerini , hedeflerinin gerçekleşme oranlarını Başkan Akgül’e slayt eşliğinde anlattı . Toplantı sonunda , 2011 hedefleri , stratejik hedefler , iyileştirmeye açık alanlar ile kurumun müşteri beklentilerinin alınması ve geri beslemesiyle ilgili kararlar alındı . Sistem üzerinde ciddi çalışmalar yapılacağı ve birim performanslarının ölçüleceğinin altı çizildi . Tüm müdürlüklerin 2012 yılı hedefleri ise gözden geçirildi .


Toplantıda konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül , takım çalışmasının önemine vurgu yaparak , “Hizmette de başarıda da sınır yoktur . Mamak’ımız hızlı bir değişim yaşıyor . Yerel yönetimler olarak katılımcı , yenilikçi bir anlayışla işbirliği ve dayanışma çerçevesinde , Mamak’ı geleceğe taşıyoruz . Başkan yardımcılarımız , birim müdürlerimiz , memurumuz ve işçimizle el ele vererek daha güzel noktalara hep birlikte geleceğimize inancımız tamdır . Mamak için hazırladığımız dev projeleri birer birer hayata geçiriyoruz . Mamak’ın çehresi hızla değişiyor . Kentsel dönüşüm projelerimizle , sosyal projelerimizle dev adımlar atıyoruz . Başkan yardımcılarımızla , birim müdürlerimizle ve tüm çalışanlarımızla bir takım ruhu içerisinde çalışıyoruz . ” dedi .

Her başarının öncesinde bir hedef olduğunu söyleyen Akgül , “Üstün ve kaliteli hizmet anlayışımızla , vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate alarak , belediyemiz yatırımlarına yön verecek stratejik planımızı hazırladık . Vatandaşımızın memnuniyeti her şeyden önce geliyor . Hedefimiz Mamak’ı yaşam kalitesi yüksek , tercih edilen modern bir ilçe haline getirmek . Gelecek için yönetim anlayışımız çerçevesinde sürekli kendimizi yenileyip , geliştiriyoruz . ” diye konuştu .