Maçtan Notlar

Göztepe maçınaher iki takımın taraftarları ilgi gösterdiİZMİR - 29.

01 . 2012 - Bank Asya 1 . Lig`de 19 . haftada oynanan İzmir derbisinde , Karşıyaka ile Göztepe taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı .

Deplasman takım konumundaki Göztepeli taraftarların kale arkasında takip ettiği müsabakada , Karşıyakalı seyirciler de kapalı ve açık tribünden takımlarına destek verdi .

Açık ve kapalı tribünlerin bir kısmında boşlukların olduğu gözlendi .

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan ile Göztepe Kulübü Başkanı İmam Altınbaş , protokol tribününde müsabakayı yan yana takip etti .

-Güvenlik önlemleri-Karşılaşma için 2 bin 200 polisin yanı sıra 275 özel güvenlik elemanı görev yaptı . İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay , müsabakadan önce sahaya inerek , incelemelerde bulundu .

-Karşıyaka kazanan kadrosunu bozmadı-Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur , derbi maç için ligde geçen hafta 1-0 kazanılan Adanaspor maçının ilk 11`inde herhangi bir değişiklik yapmadı .

Karşıyaka erkek basketbol takımının yanı sıra kadın voleybol ekibi de maçı izleyerek futbol takımına destek oldu .

-Göztepe-Göztepe`de teknik direktör Cihat Arslan , geçen haftaki Denizlispor maçından farklı olarak , cezalı Evren ve Korhan`ın yanı sıra Hakan ile yeni transferler Önder ve Abdullah`a derbi maçta şans verdi .

-Önder Turacı tekrar yeşil sahalarda-En son Kayserispor formasıyla İzmir`de 21 Mayıs 2011`de 3-3 berabere biten Bucaspor karşılaşmasında mücadele eden Önder Turacı , 253 gün sonra Göztepe ile yeşil sahalara döndü . Tecrübeli savunma oyuncusu Bank Asya 1 . Lig`de ilk maçına bu karşılaşma ile çıkmış oldu .

( ALK-SER-UFK-İLK-ŞP )
Kaynak: AA