Maçın Ardından

29.

  01 . 2012 - Bank Asya 1 . Lig`de sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor`un teknik direktörü Hüseyin Kalpar , haftalardır kazanmamanın üzerlerinde baskı oluşturmaya başladığını söyledi .

Kalpar , maçın ardından düzenlediği basın toplantısında , kazanamamanın verdiği psikolojik baskıyı üzerlerinden atamadıklarını belirterek , ``Ligde altı haftadır kazanamıyorduk . Adanaspor ile bu baskıyı atmaya çalıştık . Ancak 1-1 berabere kalarak başaramadık . Artık oyuncularım hepimiz bu baskıyı hissediyoruz`` dedi .

Hakemlerle ilgili konuşmadığını ifade eden Kalpar , ``Ancak bu maçın hakemi ile ilgili konuşmak istiyorum . Bu denli bariz yanlış kararların olduğu maç sayısı çok az . Verilmeyen penaltımız , çalınmayan fauller çok fazla . Aleyhimize de , lehimize de çok garip hatalar yaptı . Fakat maçın kaderini etkileyecek pozisyonlarda aleyhimize çok yanlış kararlar verdi`` diye konuştu .

Kalpar , bir an önce çıkışa geçmeleri gerektiğini kaydederek , Göztepe deplasmanı ile bu çıkışı yakalamak istediklerini söyledi .

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise maçın ilk yarısında kendilerinin iyi oynadığını belirterek , ``Ancak ikinci yarıda Çaykur Rizespor iyi oynadı . Maçın geneline bakıldığında oyununın hakkı beraberlikti`` dedi .

( MS-AK-MTE )
Kaynak: AA