Maçın Ardından

Orduspor Teknik Direktörü Cuper:``Disiplinli oynayarak 3 puanı almayı başardık``(fotoğraflı)ESKİŞEHİR - 29.

  01 . 2012 - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal , Orduspor maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi .

Yanal , maçın ardından yaptığı açıklamada , ligin son 4 haftasının Eskişehirspor için ``iyi oynadık ama kaybettik`` söylemleriyle geçtiğini belirterek , Eskişehirspor`un artık puan kaybetme kredisinin bittiğini kaydetti .

Eskişehirspor`un Orduspor karşısında üstün bir oyun sergilediğini ifade eden Yanal , şöyle konuştu : ``İkinci yarının başında hücuma çıkarken kaptırdığımız topun ardından yediğimiz gol , umudumuzu dağıttı . Bireysel hatadan dolayı yediğimiz bu gol , bizi güvensizliğe itti . Takımdaki oyuncuların niyetleri ve maçı kazanma arzularından dolayı ortaya çıkan sonuca çok üzüldüm . Bugün hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık . Artık kazanmamız gerekiyor . Bundan sonraki maçlarda kazanmaya yönelik ne yapılacaksa bütün oyuncularımızla konuşup bunu gerçekleştireceğiz . Oyuncularıma güveniyorum . Eskişehirspor`un hedeflerine ulaşabilmesi adına burada eğlenceli güzel günleri geri getireceğiz . ``-Orduspor cephesi-Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de takım olarak oynadıkları oyundan memnun olduğunu bildirdi .

Saha şartlarının elverişsiz olduğunu anlatan Cuper , şunları söyledi : ``Futbol oynamaya elverişli olmayan zeminde 3 puan aldığımız için çok mutluyum . Genel olarak defansif anlamda hata yapmamaya çalıştık . Eskişehirspor gibi güçlü bir rakibe karşı oynadık . Bulacağımız birkaç pozisyonda da sonuca gitmeye çalıştık , bunu da başardık . Oyuncularımı kutluyorum . Özellikle defans oyuncularımız hemen hemen hiç hata yapmadı . Eskişehirspor`u kalemizden uzak tutmaya çalıştık . Disiplinli oynayarak 3 puanı almayı başardık . `` ( SİN-DA-MTE )
Kaynak: AA