Maçın Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erdem:``Kaliteli takım olduğumuz için bugün iyi futbolizlettirdiğimizi düşünüyorum``(fotoğraflı-görüntülü)SAMSUN - 29.

  01 . 2012 - Samsunspor Antrenörü Burak Dilmen , İstanbul Büyükşehir Belediyespor`a 4-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada , ``Bir kaç kırılma noktasında biraz şanslı olsaydık sonuç farklı olabilirdi`` dedi .

Dilmen , maçın ardından düzenlediği basın toplantısında , İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u tebrik etti .

Karşılaşmada şans faktörünün yanlarında olmadığını belirten Dilmen , şunları kaydetti : ``Bugünkü skora bakılırsa rakibimizi tebrik etmemiz gerekiyor . Bu skora nasıl ulaşıldı . İki üç kırılma noktası oldu . O kırılma noktaları bizim aleyhimize oldu . Şans faktörü biraz bizim yanımızda olsaydı skor böyle olmazdı . Moralimiz daha çabuk yerine gelebilirdi . O yüzden üzgünüm . Çocukların bu skoru hak ettiğine inanmıyorum . Hata yaptık elbette . Penaltı , direkler , becerisizlik olunca , rakip de girdiği pozisyonları değerlendirdi , üzgünüz`` diye konuştu .

Dilmen , Mesut Bakkal`ın göreve gelmesiyle birlikte de görevinden ayrıldığını kaydetti .

Samsunsporlu futbolcu Serdar Özkan , çok kötü oynadıklarını ifade ederek , ``Kendi evinizde 4 gol yiyorsunuz ve bir de küme düşmemeye oynuyorsunuz . Evinizde 4 tane yerseniz sonuçta düşmeye mahkum olursunuz . Fenerbahçe maçını final olarak düşünüyorum . O maçı kazanmak zorundayız . Bugünkü gibi pozisyon verirsek o maçı da kaybederiz , onun için iyi hazırlanmalıyız`` şeklinde konuştu .

Yenilgiden dolayı üzgün olduklarını belirten Hakan Arslan , ``Bundan sonra her maç bizim için final havasında geçecek . Her maça galip gelmek adına çıkıyorduk . Bundan sonra istikrar kazanmalıyız . Bir maç kazanıp bir maç kaybediyoruz . Bundan sonra seri galibiyetler yakalamamız lazım`` dedi .

-İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem , maça iyi başladıklarını belirterek , şunları söyledi : ``Sonuçta Samsunspor`un durumu belli . Bütün futbolcu arkadaşlarımız bunun bilincindeydi . Maça iyi başladık . Nitekim golleri bulduk . Kaliteli takım olduğumuz için bugün iyi futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum . Bulduğumuz pozisyonların 4 tanesini gole çevirdik . Bir o kadar da pozisyonu değerlendiremedik . Bundan sonraki maçlarında Samsunspor`a başarılar diliyorum . ``İstanbul Büyükşehir Belediyespor`un tecrübeli futbolcusu Webo da , çok iyi oynadıklarını belirterek , ``Bugün 3 puanı almaktı önemli olan . iyi oynadığımızı düşünüyorum . Çok pozisyona girdik . Girdiğimiz pozisyonlara baktığımızda doğru bir skor yakaladığımıza inanıyorum`` dedi .

Samsun`a 3 puan için geldiklerini belirten genç futbolcu Taner Yalçın ise , ``Yendiğimiz için çok mutluyuz . Çıkışımızı devam ettiriyoruz`` ifadesini kullandı .

( GÜN-ÖRS-İSM-LİK-MTE )
Kaynak: AA