Hakkari'de Özel Harekat Timlerinden Operasyon

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi timleri bir ihbar üzerine Karşıyaka Mahallesi`ni ablukaya alarak mahallenin üst kısımlarında bulunan kayalık alanındaki mağaraları aradı.

Hakkari'de Özel Harekat Timlerinden Operasyon
Bir süre önce bir iş merkezinin önünde meydana gelen ve 1 üniversite öğrencisi hayatını kaybettiği , 3`ü polis olmak üzere 27 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Hakkari`de güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı . Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen her ihbarı dikkate alarak şüphelenen noktalara ani operasyonlar yapıyor . Öğle saatlerinde bir ihbarı değerlendiren Özel Harekat Şubesi timleri , zırhlı araçlarla şehirden 3 kilometre uzaklıkta bulunan Karşıyaka Mahallesi`niablukaya aldı . Keskin nişancılar şüpheli görülen kayalık kesimlere doğru nişan alırken , bazıları ise dürbünlerle etrafı gözetledi . Mahallenin üst kısımlarında bulunan kayalık alana çıkan timler , burada bulunan mağaraları tek tek aradı . Mahalle sakinleri ise evden dışarı çıkmayarak operasyonu pencereden izleyerek ne olup bittiğini öğrenmeye çalıştı .

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri , konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken , mahallenin üst kısımlarında bulunan kayalık alandaki operasyonun halen devam ettiği bildirildi .
Kaynak: İHA