Genç Vekil, Gençlere Konuk Oldu

İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, “AK Parti topluma inen, topluma değer veren bir partidir.

” dedi .


Gebze Genç GESİAD , Türkiye’nin en genç milletvekili olan İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit’i konuk etti . GESİAD Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa , GESİAD Genel Sekreteri Vedat Dönmez , Gebze Genç GESİAD Başkanı Serhat Demir ve üyeler katıldı . Genç GESİAD’ın tanıtım sinevizyonu ile başlayan program katılım yoğun oldu . Açılış konuşmasını yapan Gebze Genç GESİAD Başkanı Serhat Demir , “Derneğimiz kurulduğu günden itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor ve günden güne büyüyor . Çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum . ” dedi .



PARTİMİZ TOPLUMUN İÇİNDEN GELİYOR

Demir’in ardından konuşan İstanbul 1 . Bölge Milletvekili Muhammet Bilal Macit , aday adaylığı zamanında karşılaştığı güzel anıları genç sanayici ve iş adamlarıyla paylaştı . Macit , konuşmasında ülke gündemine de değindi . Genç vekil , “Şimdiye kadar ülke gelirlerini tek başına yemek istediler . Pastadan tek başına pay almak isteyenler vatandaşın ve ülkenin gelişmesine engel oldu . Partimiz iktidara geldiğinden itibaren bu payı hep halkımızla paylaştı . AK Parti topluma inen , topluma değer veren bir partidir . Çünkü partimiz toplumun içinden geliyor . ” ifadelerini kullandı .




HAYALLER GERÇEK OLDU

Ülkede hayal edilen her şeyin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Macit , “Herkes hayal ettiği şeylerin 2002’den sonra gerçek olduğunu gördü . İnsanlarımız daha iyi bir hayat bekliyor . Bunun için kararını partimizden yana kullanıyor . ” şeklinde konuştu . Program daha sonra soru cevap şeklinde devam etti . Genç işadamları fikir alış verişinde bulundu .