Denizli Belediyespor Başkanı Beştaş:''futbolcularımız Daha Dikkatli Olmak Zorunda''(fotoğraflı)denizli

Spor Toto 2.

Lig`de Eyüpspor`a 3-1 yenilen Denizli Belediyespor`un kulüp başkanı Tanju Beştaş , rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini belirtti .

Beştaş , gazetecilere yaptığı açıklamada , kendi sahalarında oynadıkları Eyüpspor maçının kırılma anının Denizli Belediyespor 1-0 öndeyken 60 . dakikada Hasan Demir`in kırmızı kart görmesi ve penaltıdan gelen beraberlik golü olduğunu ifade etti .

Takımın sergilediği oyundan memnun olmadıklarını kaydeden Beştaş , ``Futbolcularımız biraz daha dikkatli olmak zorunda . Orta sahada mücadele gücümüz yoktu , direnç gösteremedik . Sistem yoktu sahada , kimin ne yaptığı belli değil . Konsantrasyon hiç yok , kötü oynuyoruz . Acilen toparlanmamız lazım . Rakibimiz galibiyeti hak etti`` dedi .

Beştaş , hakemin yönetiminde de memnun olmadıklarını dile getirerek , ``Hakem maçı çığırından çıkardı . Kontrolü elinden kaçırdı . Yardımcıları ile anlaşamadı . 1 . yardımcı hakem ise ofsaytları kaçırdı . Saha içine bakacağı yerde , gözü başka yerlerde . Sabrımızı zorluyorlar`` diye konuştu .

Öte yandan , Denizli Belediyespor`un tecrübeli futbolcusu Süleyman Olgun , uzun bir sakatlık döneminden sonra dünkü maçta forma giydi . Süleyman , 30 Nisan 2011 tarihindeki Denizli Belediyespor-Torbalıspor karşılaşmasında sakatlanmıştı .

( İBS-MUS-BAH-MTE )
Kaynak: AA