'berlin Kaplanı' 'ringe' Çıktıamsterdam

Ata Demirer;in senaryosunu yazdığı ve oynadığı “Berlin Kaplanı" filminin Hollanda;daki galası başkent Amsterdam;da yapıldı.

  Pathe sinemasında gerçekleşen galaya Demirer ; in yanı sıra yönetmen Hakan Algül , oyuncular Necati Bilgiç , Faruk Ünlüoğlu , Özlem Türkad ve Tonguç Oksal katıldı .

Demirer , Hollanda ; da gösterime girdiği ilk gün ilgi gören filmi seyircilerle birlikte izledi . Ünlü komedyen ve film ekibi gösterinin ardından sahneye çıkarak seyircileri selamladı .

Ata Demirer ; in başrol oynadığı ve yönetmenliğini ise Hakan Algül ; ün yaptığı film , Almanya ; da yaşayan bir boksörün hayatını konu alıyor .

Filmin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Demirer , gösterilen ilginin mutluluk verici olduğunu söyledi . Aslında daha önce filmi seyirciyle birlikte izlememeyi planladıklarını ama kalabalığı görünce bu fikirlerini değiştirdiklerini belirten Demirer , “ ; İyi ki de girmişiz içeriye . Güzel ve eğlenceliydi " diye konuştu .

Filmin gurbette daha iyi algılanacağını , özel detayların altının seyirci tarafından daha iyi çizileceğini tahmin ettiklerini kaydeden Demirer , “ ; Fazla yabancı kelime kullanıyor karakter . Yabancı dilde değil ama gurbetçe dediğimiz kalıplarla ilgili şeyler yapıyor . Tabii bu Türkiye ; de gülümseten bir şey ama burada bizden bir şeye de dönüşüyor . O yüzden esprilerin burada daha derinlemesine algılanması hoşumuza gidiyor " dedi .

-“ ; Filmdeki hikaye kendi çocukluğumu anlatıyor " -Film çekimi için Almanya ; ya birkaç ay erken gittiğini ve kulüplerle dövüş sporlarına giderek gözlemler yaptığını vurgulayan Demirer , filmdeki hikayenin kendi çocukluğunu anlattığını söyledi .

“ ; Aslında o Antalya ; daki aile benim Bursa ; daki ailem " diyen tecrübeli oyuncu , şöyle konuştu : “ ; Ufak çocuk da benim çocukluğum . Benim de tüm akrabalarım gurbette yaşıyordu . Bu akrabayı yazınca bunu ben oynamaya karar verdim . " Bir serinin başlangıcı olarak tasarladığı bu filmin devamının gelmeyeceğini de anlatan Ata Demirer , tanıtmak istediği birkaç karakter ve öyküsü daha olduğunu dile getirdi . Demirer , “ ; Ayhan ' ın kapağını kapattığımı düşünüyorum . Devamının olması ticari bir şey olur onu da çok aramıyoruz açıkçası " diye konuştu .

Ünlü komedyen , “ ; Film için 15 kilo aldığınızı biliyoruz , bu zayıf halinizle nasıl başardınız? " yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi : “ ; Bu tamamen yalan , film için 15 kilo almadım . Ben o ara çok sıkılmıştım ondan biraz fazla yedim . Böyle bir şey çıktı ortaya . 15 kilo alan adam kas olarak alır , yağ olarak alır mı? Ama şu an 10 , 12 kilo zayıfım o halimden . "
Kaynak: AA