Bbp'den Mhp'ye Ziyarettbmm

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve parti bünyesinde oluşturulan 12 Eylül Mağdurları Komisyonu Başkanı Remzi Çayır, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural`ı ziyaret etti.

  Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından açıklama yapan Remzi Çayır , Vural ' a TBMM ' de yapılmasını istedikleri bazı düzenlemeleri ilettiklerini ifade etti .

Çayır , bu düzenlemeler arasında , ' ' darbe yapanların , 27 Nisan e-muhtarı ve 28 Şubat postmodern darbe girişimlerini gerçekleştirenlerin herhangi bir aftan yararlanmaması , darbelerle yönetimi ele geçirenlerin mal varlıklarının araştırılması ve mal varlıklarına el konulması , vatandaşlıktan çıkarılan 70 bin kişinin yeniden vatandaşlığa geçmesinin sağlanması , ihraç edilenlerin mesleklerine yeniden dönmeleri ve kaybettikleri özlük haklarının verilmesi , darbe yapanların isimlerinin kurum ve kuruluşlardan , askeri tesislerden , park bahçelerden , bulvar , cadde ve sokaklardan silinmesi ' ' bulunduğunu bildirdi .

Çayır , 4 Nisan ' da Kenan Evren ' in yargılanmasının ciddiye alınması gerektiğini belirterek , ' ' Sembolik de olsa bu dava önemlidir ' ' dedi .
Kaynak: AA