Başkan Gözen: Teyder Medarı İftiharımız

Turhal Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (TEYDER) ‘2011 Yılı Çalışmaları’ değerlendirildi.

Toplantıya Turhan Belediye Başkanı Ali Gözen , Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler , dernek üyeleri , Dantela Eğitim Hizmetleri Müdürü Kadir Yaman , öğretmenler ve davetliler katıldı .


Turhal Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Fidan , konuklarına derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi . Geçen yıl 25 olan öğrenci sayılarının bu yıl 52’ye çıktığını belirten Fidan , öğrencilerin teknolojinin bütün imkanlarını kullanmalarına özen gösterdiklerini söyledi . Fidan , " Bütün öğrencilerimizin evlerini ziyaret ettik . Veli- öğretmen diyaloğu başarıyı tetikliyor . Öğrencileri tanımanın en iyi yolu öğrencilerin evlerini ziyaretten geçiyor . Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları , teknik imkanlarımız öğrenci sayımızı katladı . Derneğimizde dershaneye gidemeyen öğrencilere ücretsiz dersler verilmekte . Gelen öğrencilerimiz ve velileri çalışmalarımızdan son derece memnun . Geçen yıl 25 öğrencimizin tamamı SBS’de başarı göstererek çeşitli okullara yerleşti . Amacımız dershaneye gitmek isteyip de gidemeyen öğrencilere yardımcı olmak onları da istedikleri okullara yerleştirmektir . Dernek olarak gezilerimiz , sosyal ve sportif faaliyetlerimiz , piknikler , yemekli programlar , tiyatro ve sinema gibi faaliyetlerimiz olmakta . Derneğimizin yapmış olduğu bütün faaliyetlerde yanımızda olup desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ali Gözen Bey’e çok teşekkür ediyorum . ” dedi .

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Ali Gözen de ‘TEYDER`in medarı iftiharları olduğunu söyledi . Öğrencilere sahip çıkıp ilçe eğitimine katkı sağladıkları için TEYDER’e teşekkürlerini ileten Gözen , " TEYDER açıldığı günden beri bizler de arkadaşların yanında olduk , birlikte güzel çalışmalara imza attık . Ben öğretmenlerin bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum . İlçemiz adına güzel yapılan bütün faaliyetlerin yanındayız ve destekçisiyiz . ” şeklinde konuştu .