Bartın TSO 2012 Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Bartın Toptancılar Sitesinde gerçekleştirilen yılın ilk meclis toplantısı Meclis Başkanı Halil Çelen'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Bartın TSO 2012 Yılının İlk Toplantısını Yaptı
Ocak ayı meclis toplantısı gündemin okunması ve Aralık ayı yönetim faaliyetlerinin meclis üyelerine Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz tarafından sunulmasının ardından, Başkan İsmail Toksöz meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Aralık ayı mizanın oybirliği ile kabul edilmesinin ardından meclis üyelerin söz aldığı dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

KOSGEB İl Müdürlüğü'ne tahsis edilen hizmet binasındaki gezide KOSGEB İl Müdürü Yalçın Akyön ile KOSGEB personeli Bartın TSO meclis üyelerini karşılayarak bilgilendirmede bulundular. KOSGEB İl Müdürü Yalçın Akyön, çalışmaların tüm hızı ile devam edeceğini belirtti. İl Müdürü Akyön, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İyileştirilmiş çalışma koşullarımız ile ilimizdeki sanayici, iş adamı, tüccar, esnaf ve yeni girişimcilerimize hizmetlerimiz devam etmektedir. Daha sağlıklı hizmet verebilmek adına bizlere bu imkânları sağlayan tüm Bartın TSO Yönetim ve Meclis üyelerine teşekkürü borç bilirim" dedi.Gezi sonrasında örnek bir dayanışma örneği gösteren Bartın TSO Meclisi ve KOSGEB Müdürlüğü personeli bir araya gelip kaynaşma yemeği yiyerek sohbet ettiler .