Bank Asya 1. Lig

29.

Bank Asya 1. Lig
  01 . 2012 - Bank Asya 1 . Lig ekiplerinden Boluspor`un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı , Boluspor`un her bakımdan takım olmaya başladığını söyledi .

Çarıkçı , AA muhabirine yaptığı açıklamada , Cumartesi günü deplasmanda oynanan Sakaryaspor karşılaşmasından galibiyet beklediğini ancak 7-2 gibi bir sonuç beklemediğini ifade etti .

Sakaryaspor karşısında takım olarak iyi oynadıklarını anlatan Çarıkçı , ``Takımda Emre Toraman haricinde eksiğimiz yoktu . Böyle bir skor beklemiyordum ama takımdan galibiyet bekliyordum . Hafta içi yapılan antrenmanlardaki oyuncuların uyumu , teknik heyetin çok iyi olmasından dolayı maçtan 3 puan bekliyorduk . `` dedi .

Çarıkçı , Boluspor`un defansı ve orta sahasının iyi olduğunu kaydederek , ``Forvet hattında biraz sıkıntılarımız vardı . Yeni transferimiz Kenan Özer bizi mahcup etmedi . Kenan , inandığımız bir futbolcuydu . Üç yıldan beri almak isteyip de alamadığımız bir futbolcuydu . Süper Lig`e gitmişti . Kenan ile anlaştık . Sakaryaspor karşılaşmasında Kenan iyi topçu olduğunu gösterdi . Sağdan ve soldan verdiği paslarla gol attırdı`` diye konuştu .

Yönetim , teknik heyet ve futbolcular arasında iyi bağ kurulduğunu vurgulayan Çarıkçı , sağlanan birlik ve beraberliğin başarıyı ortaya çıkardığını dile getirdi .

Çarıkçı , Sakaryaspor karşısında alınan skorun kimseyi aldatmaması gerektiğini belirterek , önlerindeki Akhisarspor maçına alınan galibiyetin rehavetine kapılmadan çalışacaklarını anlattı .

Takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu söyleyen Çarıkçı , ``Yapmış olduğumuz 3 transfer benim kafamdaki transferlerdi . Şu anda takımda eksik olan bir bölge yok . Boluspor şu anda her bakımdan takım olmaya başladı . `` dedi .

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çarıkçı , bir yabancı oyuncunun kulübe geldiğini , yabancı oyuncunun hafta içi takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını , teknik direktörün vereceği karara göre bir çalışmanın yapılacağını ifade etti .

( EG-NC-MTE )
Kaynak: AA