Ankaragücü

Ankaragücü`nün cezası nedeniyle karşılaşmayıkadınlar ve çocuklar takip etti-Trabzonspor`da sarı kart cezalısı Giray vesakatlığı bulunan Glowacki`nin yanı sıra Halilkadroda yer almadı-Ankaragücü`nde kaleci Bora`nın sözleşmesinifeshetmesinin ardından, Trabzonspor karşısındakalede Bayram görev yaptıANKARA - 29.

  01 . 2012 - Spor Toto Süper Lig`in 23 . haftasında Ankaragücü ile Trabzonspor arasında yapılan karşılaşmayı , başkent temsilcisinin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar takip etti .

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`nun başkent ekibine verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle , maçı sadece kadınlar ve çocuklar izlerken , her iki takım taraftarları kendilerine ayrılan tribünde gönül verdikleri renkleri desteklediler .

Ankaragücü`nün kadın ve çocuk taraftarları , kendilerine ayrılan maraton tribününde ``fön yok , oje yok! Olmasın başkentim hiç ziyanı yok`` yazılı bir pankart açtı . Trabzonsporlu kadın ve çocuk taraftarlar ise kale arkası tribünde tezahüratlarıyla takımlarına destek oldular .

-Milletvekili Aylin Nazlıaka`dan tribün desteği-Bu arada geçtiğimiz hafta maaşını , yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle Ankaragücü Kulübü`ne bağışladığını açıklayan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka , Trabzonspor karşılaşmasını bir grup partili kadınla birlikte tribünden takip etti .

Öte yandan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akif Üstündağ , Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve başkent ekibinin teknik direktörü Fuat Çapa da takip edenler arasında yer aldı .

-Şenol Güneş`ten farklı kadro-Trabzonspor`da Teknik direktör Şenol Güneş , Ankara deplasmanında geçen hafta yapılan Eskişehirspor maçının kadrosundan farklı bir ilk 11`i sahaya sürdü .

Bordo-mavililerde , sarı kart cezalısı Giray ve sakatlığı bulunan Glowacki`nin yanı sıra Halil Altıntop da kadroda yer almadı . Trabzonspor`da Olcan Adın ve Volkan Şen ilk kez aynı 11 içinde oynama şansı yakaladı .

-Ankaragücü`nde kale genç Bayram`a emanet-Ankaragücü`nde , Trabzonspor maçında kaleyi genç kaleci Bayram Olgun korudu .

Kaleci Bora`nın hafta içinde sözleşmesini feshetmesinin ardından , teknik direktör Hakan Kutlu , Trabzonspor maçında kaleyi genç Bayram`a emanet etti . Böylece Bayram Olgun , ilk kez takımının bir lig maçında görev almış oldu .

-Oktay Akengin için saygı duruşu-Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Eski Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Oktay Akengin için saygı duruşunda bulunuldu .

( BĞR-HÜY-MTE )
Kaynak: AA