Fem Şampiyonlarını Ödüllendirdi

FEM Dershaneleri Gaziantep Şubesi geçen sezon Seviye Belirleme Sınavında (SBS) şampiyon olan 6 öğrencisini ödüllendirdi.


Ana FEM Şubesi’nde gerçekleşen ödül törenine Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, FEM Dershanesi Genel Müdürü Ahmet Demir, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra veliler de yer aldı.

Eli öpülesi öğretmenler ile yıllardır büyük başarı yakaladıklarını ifade eden Genel Müdür Demir, “Fedakar öğretmenlerimiz gayret ve özverisi ile yıllardır büyük başarı sağladık. Bundan sonra da bu öğretmenlerimiz ile başarılı öğrenciler yetiştireceğimizi umuyorum. Geçen sene elde ettiğimiz 500 tam puanı sayısını bu sene arttırmak ve dershanemizin başarısını ortaya koymak istiyoruz.” dedi.

Dershane olarak eğitimdeki teknoloji gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilere bu statüde eğitim verdiklerini dile getiren müdür Demir, akıllı tahta, bilgisayar kullanımı, ana FEM TV gibi yeniliklere imza attıklarını söyledi.
Demir, bundan sonraki yıllarda daha başarılı bir dönem geçirmek için tüm gayretleri ile çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.