Mehmet Topal'ın Durumu İyimadrid

İspanya`nın Valencia takımında oynayan ve Racing maçında girdiği bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılan milli futbolcu Mehmet Topal`ın durumunun iyi olduğu ve hastanede tedbir amaçlı gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

  Valencia kulübü yetkililerinden alınan bilgilerde , maç bitmeden Santander ' deki Marques de Valdesilla hastanesine kaldırılan ve kontrolden geçirilen Mehmet Topal ' ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi . Bilinci açık olan ve ilk sonuçlar sonrasında sağlıklı gözüken milli futbolcunun tedbir amacıyla sabaha kadar hastanede gözetim altında tutulacağı bildirildi .

Valencia kulübü doktoru Joaquin Mas ' ın da Mehmet ile birlikte bir süre hastanede kaldığı , ayrıca Valencia kulübü başkanı Manuel Llorente Martin ' in de Racing maçının ardından hastaneye giderek , Türk futbolcuyu ziyaret ettiği öğrenildi .

Valencia takımı bu akşamki maçın ardından Valencia ' ya geri dönerken , Mehmet Topal ' ın yarın sabah hastaneden çıktıktan sonra dönmesinin öngörüldüğü belirtildi .
Kaynak: AA